Airconditioning en
warmtepompen.

Breed aanbod voor particulier en zakelijk gebruik

Ontdek verwarmen zonder gas

Hoe werkt airconditioning?

De definitie van airconditioning is ‘het op de juiste temperatuur en zuiverheid houden van de lucht in een gesloten ruimte’. De installatie die we daarvoor gebruiken wordt ook airconditioning genoemd. Deze installatie bestaat in de basis uit drie delen: het binnendeel, het buitendeel en een afstandsbediening en is geschikt om te koelen en te verwarmen, het systeem ontvochtigd de lucht en filtert vervuilende stofdeeltjes eruit.

Lees verder

De titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Over Toshiba.

In iedere ruimte of situatie een aangenaam binnenklimaat creëren, op energiezuinige wijze; dat is waar wij voor staan met onze airconditioning producten.

Dankzij TOSHIBA's jarenlange ervaring als airconditioning producent, en het inzetten van de modernste technieken, worden TOSHIBA's airconditioning systemen overal ter wereld toegepast. Zo zorgen wij voor een perfecte klimaatbeheersing in woningen, bedrijven, zorginstellingen, horecagelegenheden en scholen. Lees verder.